Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adaya çıkmak

Rüyada adaya çıkmak

Rüyada adaya çıkmak şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada adaya çıkmak gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu, seyahatler veya projeleriniz ya da toplum içindeki duruşunuz kazandığınızdan daha fazla harcama yapılmasını gerektiriyor olabilir.

Rüyada denizden adaya çıkmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada denizde yüzerek adaya çıkmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işarettir.

Rüyada yüzerek adaya çıkmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada denizde yüzüp adaya çıkmak problemleri teker teker çözeceğine, düşman malından yemeye, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet eder.

Rüyada adaya çıkmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine işarettir.

Rüyada damat adayları görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada adaya gitmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada milletvekili adayı görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments