Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine dünür geldiğini görmek

Rüyada kendine dünür geldiğini görmek

Rüyada kendine dünür geldiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kısmetinin bollaşacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine dünür geldiğini gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre, aşık olabilir, yeni bir iş bulabilir veya iş teklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz.

Rüyada dünürcü geldiğini görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızına dünür geldiğini görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, helal kazanç elde edeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dünür geldiğini görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dünürcü gelmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada kendine dünür geldiğini görmek büyük rahatlık yaşanacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret eder.

Rüyada dünürleri görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet eder.

Rüyada dünür gelmesini görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, işlerini yoluna koyacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dünür olmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments