Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızına dünür geldiğini görmek

Rüyada kızına dünür geldiğini görmek

Rüyada kızına dünür geldiğini görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, para yatıracağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, bir koyduğu işten üç alacağına alamet eder.

Rüyada kızına dünür geldiğini gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırsatları anında değerlendirin.

Rüyada kızına dünür geldiğini görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine dünür geldiğini görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalet eder.

Rüyada dünür geldiğini görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına tabir olunur.

Rüyada dünürcü geldiğini görmek darlanacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, rahat yüzü göreceğine işaret eder.

Rüyada dünürcü gelmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, kendi işine kavuşacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıza dünür gitmek gün yüzü görmeyeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski dünürü görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine yorulur.

Rüyada ölmüş dünürünü görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments