Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünürleri görmek

Rüyada dünürleri görmek

Rüyada dünürleri görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, zaaflarına kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünürleri gördüyseniz:

  • Bir an önce kendinizi affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada dünürcü görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine delalettir.

Rüyada eski dünürleri görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada dünürleri görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dünür gitmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş dünürünü görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada dünürlüğe gitmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, çok büyük zararlar edileceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına alamet eder.

Rüyada dünürcü gelmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine alamet eder.

Rüyada dünürü görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments