Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünür geldiğini görmek

Rüyada dünür geldiğini görmek

Rüyada dünür geldiğini görmek esenleyeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına alamet eder.

Rüyada dünür geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcılığınızı gösterme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada dünürcü geldiğini görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızına dünür geldiğini görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünür geldiğini görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, geçim derdine gireceğine delalet eder.

Rüyada dünürcü gelmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, aniden evlilik kararı alacağına yorulur.

Rüyada kendine dünür geldiğini görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına işaret eder.

Rüyada dünür gitmek tüm düzenin alt üst olacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, aradığı aşkı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dünürle kavga etmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada dünürlüğe gitmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments