Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünürcü gelmek

Rüyada dünürcü gelmek

Rüyada dünürcü gelmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, şansının döneceğine işaret eder.

Rüyada dünürcü gelmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kızına dünür geldiğini görmek borçlarını bitireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kendine dünür geldiğini görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada dünür geldiğini görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada dünürcü gelmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, hanesine bolluk geleceğine yorulur.

Rüyada dünürcü geldiğini görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünürü görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalet eder.

Rüyada dünür görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, sevinç dolu haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dünürle kavga etmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments