Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünür olmak

Rüyada dünür olmak

Rüyada dünür olmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada dünür olmak gördüyseniz:

  • Sakin olmanızda fayda var.

Rüyada eski dünürü görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dünürlüğe gitmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, güzel bir evliliğe, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kıza dünür gitmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dünür görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına delalet eder.

Rüyada dünür geldiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada kızına dünür geldiğini görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, düşmanından kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada kendine dünür geldiğini görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalettir.

Rüyada dünürcü geldiğini görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments