Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine bilezik takmak

Rüyada kendine bilezik takmak

Rüyada kendine bilezik takmak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendine bilezik takmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuyu kolayca anlayabilecek bir zihinsel esnekliğe sahipsiniz.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeni altın bilezik takmak mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada altın bilezik görüp takmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, büyük maddi kayıp verileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı bilezik takmak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada altın bilezik almak takmak küslüklerin biteceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının koluna bilezik takmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına inanılır.

Rüyada altın burma bilezik takmak neşeli zamanların yaşanacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, evi yoksa ev alacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden altın bilezik takmak yapılan çalışmaların heba olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments