Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın burma bilezik takmak

Rüyada altın burma bilezik takmak

Rüyada altın burma bilezik takmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın burma bilezik takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada altın burma bilezik takmak özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna burma bilezik takmak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada burma bilezik takmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, emeklerinin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın burma bilezik görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine alamet eder.

Rüyada burma altın bilezik görmek şifa ve moral bulacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalettir.

Rüyada burma bilezik görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine rivayet eder.

Rüyada burma bilezik almak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, malında azalmaya, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada burma bilezik taktığını görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments