Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine altın bilezik takmak

Rüyada kendine altın bilezik takmak

Rüyada kendine altın bilezik takmak maddi gücünü kaybedeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, işte de mutlu olunacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada kendine altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Doğru strateji geliştirmeniz direnç gösterilmesi durumunda hazırlıklı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada kalın altın bilezik takmak büyük bir zenginlik kazanılacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına inanılır.

Rüyada anneye altın bilezik takmak rahat bir hayata sahip olmaya, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, az çalışarak çok gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine altın bilezik takmak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının altın bileziğini takmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada altın bilezik bulup takmak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, günahların af olacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine altın bilezik takmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezikler takmak sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, maddi çıkmazların biteceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada geline altın bilezik takmak Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, zayıflayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments