Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezikler takmak

Rüyada altın bilezikler takmak

Rüyada altın bilezikler takmak varlıklı kimse olacağına, onunla yeniden kavuşacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulur.

Rüyada altın bilezikler takmak gördüyseniz:

  • Siz fikrinizi söylediniz.

Rüyada yeni altın bilezik takmak anne babanın birbirine düşeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada altın bilezik yüzük takmak rüya sahibinin elinin darlaşacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolye takmak iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine tabir olunur.

Rüyada kendine altın bilezik takmak dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinden altın bilezik takmak evi kendisinin çekip çevireceğine, büyük bir karar verileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada hediye altın bilezik takmak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments