Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının altın bileziğini takmak

Rüyada başkasının altın bileziğini takmak

Rüyada başkasının altın bileziğini takmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, daha isabetli kararlar alacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının altın bileziğini takmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylere ihtiyacınız var.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, kötü duygularından arınacağına, isteklerini yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koluma altın bilezik takmak eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, içinin ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok altın bilezik takmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına rivayet eder.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada altın gümüş bilezik takmak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada altın bilezik almak takmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işaret eder.

Rüyada altın yüzük bilezik takmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments