Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden yaşlı biriyle evlenmek

Rüyada kendinden yaşlı biriyle evlenmek

Rüyada kendinden yaşlı biriyle evlenmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada kendinden yaşlı biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenizden maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendinden yaşlı biriyle evlenmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet eder.

Rüyada kendinden küçük bir erkekle evlenmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kendinden büyük bir kadınla evlenmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada kendinden büyük bir erkekle evlenmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, helal kazanç elde edeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments