Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya farklı yerlere yapılacak ziyaretler farklı kültürleri tanımanıza aracı olabilir.

Rüyada kendinden küçükle evlenmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendinden küçük bir erkekle evlenmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına işaret eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kötü yönde hareket edeceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine delalet eder.

Rüyada kendinden küçük sevgili görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kendinden küçük biriyle öpüşmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, eline haram para geçeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments