Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Zorlanmadan hoşlanmadığınızda sakin olun.

Rüyada kendinden küçükle evlenmek işsizlerin iş sahibi olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, bolluk içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendinden küçük bir erkekle evlenmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle sevgili olmak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, refaha erileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle nişanlanmak uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments