Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden küçük biriyle öpüşmek

Rüyada kendinden küçük biriyle öpüşmek

Rüyada kendinden küçük biriyle öpüşmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kendinden küçük biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Her şeyin sizin yararınıza geliştiğini göreceksiniz.

Rüyada kendinden küçük biriyle öpüşmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendinden küçük biriyle nişanlanmak sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işaret eder.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, zorluklarını aşacağına yorulur.

Rüyada kendinden küçük biriyle sevgili olmak yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek hastalanacağına, üzüleceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, aradığı kişiyi bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden küçük bir erkekle evlenmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments