Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden küçük biriyle sevgili olmak

Rüyada kendinden küçük biriyle sevgili olmak

Rüyada kendinden küçük biriyle sevgili olmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kendinden küçük biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir kırgınlık yaşamanız ya da evliyseniz eşinizle gerilimli durumlara girmeniz olasıdır.

Rüyada kendinden küçük sevgili görmek hayatın temposunun yükseleceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına işarettir.

Rüyada kendinden küçük biriyle sevgili olmak büyük sıkıntılar içine gireceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, aradığı aşkı bulacağına delalettir.

Rüyada kendinden küçük biriyle öpüşmek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinden küçükle evlenmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine inanılır.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, maddi kayba uğrayacağına, küslükleri bitireceğine işarettir.

Rüyada kendinden küçük biriyle nişanlanmak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments