Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden küçük sevgili görmek

Rüyada kendinden küçük sevgili görmek

Rüyada kendinden küçük sevgili görmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendinden küçük sevgili gördüyseniz:

  • Çıkabilecek sorunları çözebilmek için çok çaba sarfetmeniz gerekebilir.

Rüyada kendinden küçük sevgili görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendinden küçük biriyle sevgili olmak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, şansının ve bahtının döneceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kendinden küçük birine aşık olmak çalışmalarının artacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendinden küçük bir erkekle evlenmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden küçükle evlenmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, üzgün olacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments