Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden büyük biriyle nişanlanmak

Rüyada kendinden büyük biriyle nişanlanmak

Rüyada kendinden büyük biriyle nişanlanmak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işarettir.

Rüyada kendinden büyük biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada kendinden büyük biriyle nişanlanmak adaletin geleceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına inanılır.

Rüyada kendinden küçük biriyle nişanlanmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına yorulur.

Rüyada kendinden büyük biriyle evlenmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kendinden büyük biriyle çıkmak hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kendinden büyük birine aşık olmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden büyük birini dövmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine alamet eder.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendinden büyük biriyle öpüşmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments