Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden büyük biriyle çıkmak

Rüyada kendinden büyük biriyle çıkmak

Rüyada kendinden büyük biriyle çıkmak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına işarettir.

Rüyada kendinden büyük biriyle çıkmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak kontrolü ele almalısınız.

Rüyada kendinden büyük biriyle çıkmak bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük biriyle öpüşmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına yorulur.

Rüyada kendinden büyük birine aşık olmak çok farklı bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada kendinden büyük bir erkekle evlenmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına rivayet eder.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada kendinden büyük bir kadınla evlenmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına tabir olunur.

Rüyada kendinden büyük biriyle kavga etmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet eder.

Rüyada kendinden büyük biriyle nişanlanmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments