Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç avuç kusmak

Rüyada avuç avuç kusmak

Rüyada avuç avuç kusmak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, bolluğun sürekli olacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç avuç kusmak gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Rüyada avuç içine kusmak büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine inanılır.

Rüyada avuç avuç kusmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avucuna kusmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada avuç dolusu kusmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada bir avuç diş görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, hayırlı işlere girişileceğine yorulur.

Rüyada avuçları kanamak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına inanılır.

Rüyada başkasının avuç içini öpmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına tabir olunur.

Rüyada avuç dolusu bozuk para görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments