Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan yemek ve kusmak

Rüyada yılan yemek ve kusmak

Rüyada yılan yemek ve kusmak ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada yılan yemek ve kusmak gördüyseniz:

  • Sürekli karşınıza gelen sorunlar bir kez daha yüzünü gösterebilir.

Rüyada yılan eti yemek ve kusmak atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada yılan yemek ve kusmak zorlukların geride kalacağına, mutsuz ve hasta olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işarettir.

Rüyada yılan kusmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada yediği yemeği kusmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemek yerken kusmak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemek yiyip kusmak sevdiği kişilere yardımcı olacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, asık yüzlerin güleceğine yorulur.

Rüyada yemek kusmak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, hikmet sahibi olacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine işaret eder.

Rüyada çiğ et yemek ve kusmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments