Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi tarlasını görmek

Rüyada kendi tarlasını görmek

Rüyada kendi tarlasını görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi tarlasını gördüyseniz:

  • Kaynaklarınız sonsuzmuş gibi davranamazsınız.

Rüyada çorak tarla görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada ot yolmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, şansının artacağına yorulur.

Rüyada yeşil buğday tarla görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına inanılır.

Rüyada gübreli tarla görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada mısır toplamak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada papatya tarlası görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada patates tarla görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada tarlada inek görmek geçim derdinin sona ereceğine, şeytana uyacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments