Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gübreli tarla görmek

Rüyada gübreli tarla görmek

Rüyada gübreli tarla görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulur.

Rüyada gübreli tarla gördüyseniz:

  • Belli işler veya yatırım fırsatları ilginizi çekebilir.

Rüyada gübreli tarla görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, yanlış kararlar vereceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tarlaya gübre atmak yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine inanılır.

Rüyada tavuk gübresi görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun gübresi görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gübrelik görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına alamet eder.

Rüyada sığır gübresi görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada at gübresi görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada mal gübresi görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments