Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates tarla görmek

Rüyada patates tarla görmek

Rüyada patates tarla görmek yüzünün hep güleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, bereketin ve verimin olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, adını kirleteceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işarettir.

Rüyada patates tarla gördüyseniz:

  • Öfkenizi veya duygularınızı açıkça göstermeniz durumunda askıda kalmış maddi veya sağlıkla ilgili problemler daha da kötüleşebilir.

Rüyada tarlada patates toplamak üzüleceğine ve yıpranacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada tarlaya patates ekmek yüksek moralli olacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patates tarlası görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, daha iyi anlaşır olacağına delalet eder.

Rüyada patates tarla görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada yeşil patates tarlası görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızarmıs patates görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada topraktan patates sökmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada patates böreği yemek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments