Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdüründen azar işitmek

Rüyada müdüründen azar işitmek

Rüyada müdüründen azar işitmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, işte de mutlu olunacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada müdüründen azar işitmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.

Rüyada müdüründen azar işitmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada müdürden azar işitmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, maddi kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronundan azar işitmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babadan azar işitmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, verimliliğinin de artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden azar işitmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinden azar işitmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına alamet eder.

Rüyada patrondan azar işitmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına işarettir.

Rüyada amirden azar işitmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments