Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan pisliğini yediğini görmek

Rüyada hayvan pisliğini yediğini görmek

Rüyada hayvan pisliğini yediğini görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hatalarını fark edeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, iyiliğe kavuşacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan pisliğini yediğini gördüyseniz:

  • Şanssız açıklamalar veya başlangıçlar yapmak üzere olan kişileri vazgeçmeleri için ikna etmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Rüyada hayvan pisliğini yediğini görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan pisliği yediğini görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan pisliği toplamak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına tabir olunur.

Rüyada hayvan pisliğini temizlemek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan pisliğine basmak başına türlü belalar geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan pisliği temizlemek ister istemez çok üzüleceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde hayvan pisliği görmek ev taşımaya, kişinin güzel işler yapacağına, çok mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada hayvan pisliği görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments