Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarını ve mezar taşını görmek

Rüyada kendi mezarını ve mezar taşını görmek

Rüyada kendi mezarını ve mezar taşını görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, gelirinin sürekli olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada kendi mezarını ve mezar taşını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz ya da yorumlarına göre bazı değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada mezar taşı dikmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalet eder.

Rüyada başkasının mezar taşını görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazılı mezar taşı görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kırılmış mezar taşı görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada taş mezar görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, yol kat edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına yorulur.

Rüyada mezar taşı yaptırmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada mezar taşına isim yazmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments