Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi işini yapmak

Rüyada kendi işini yapmak

Rüyada kendi işini yapmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi işini yapmak gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada tığ işi yapmak mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına işarettir.

Rüyada iş görüşmesi yapmak stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iş yapmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, kederleneceğine, verimin ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamur işi yapmak biraz zaman geçmesi gereken haber, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada yün işi yapmak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada yanlış iş yapmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada iş başvurusu yapmak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, parasının ve malının artacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev işi yapmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments