Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev işi yapmak

Rüyada ev işi yapmak

Rüyada ev işi yapmak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, başarısının azalacağına, kendi patronu olacağına, masa başı bir işe girileceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev işi yapmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif atılımlarda bulunacaksınız.

Rüyada ev işi yapmak kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik işi yapmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret eder.

Rüyada iş planı yapmak sıkıntılı bir işe girileceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına yorulur.

Rüyada iş görüşmesi yapmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada bahçede iş yapmak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayır işi yapmak bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde banyo yapmak parasız ve işsiz kalacağına, hayattan her istediğini alacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada mutfakta iş yapmak öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments