Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış iş yapmak

Rüyada yanlış iş yapmak

Rüyada yanlış iş yapmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalettir.

Rüyada yanlış iş yapmak gördüyseniz:

  • Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

Rüyada yanlış iş yapmak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yanlış hesap yapmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlık yapmak çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, haksızlık edeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlış yapmak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanlış abdest aldığını görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada yanlış adrese gitmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine tabir olunur.

Rüyada yanlış yaptığını görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada duayı yanlış okumak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, kişinin içinin daralacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments