Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş başvurusu yapmak

Rüyada iş başvurusu yapmak

Rüyada iş başvurusu yapmak işinden geri kalacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, zorlukların yaşanacağına, rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada iş başvurusu yapmak gördüyseniz:

  • Değişimden çok fazla hoşlanmasınızda bazı şeyleri denemenin her zaman faydası olabilir.

Rüyada iş başvurusu yapmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada iş başvuru yapmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza işaret eder.

Rüyada yeni iş başvurusu yapmak bunun şans olacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada iş başvurusunda bulunmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada iş başvurusunda bulunduğunu görmek elinin döneceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada iş başvurusuna gitmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada iş başvurusu yaptığını görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş başvurusu görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments