Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işemeye çalışmak

Rüyada işemeye çalışmak

Rüyada işemeye çalışmak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada işemeye çalışmak gördüyseniz:

  • Soyut kavramları fiziksel gerçeklere dönüştürme yeteneğine sahipsiniz.

Rüyada işe yetişmeye çalışmak büyük kazanç elde edeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada işe girmeye çalışmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka işde çalışmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işemeye çalışmak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Rüyada işinde çalışmak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, çaresiz hallere düşeceğine delalettir.

Rüyada iş bulup çalışmak hayallerde değişiklikler olacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının işinde çalışmak bekarlar için güzel bir evliliğe, kişinin tek başına kalacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski işyerinde çalışmak yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments