Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek bağı görmek

Rüyada göbek bağı görmek

Rüyada göbek bağı görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına delalet eder.

Rüyada göbek bağı gördüyseniz:

  • Yeni şeylere ihtiyacınız var.

Rüyada göbek bağı kopmamış bebek görmek rahat yüzü göreceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kafasının da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek bağı görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada göbek bağı kesmek ailevi sorunlar yaşanacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine yorulur.

Rüyada bebek göbek bağı görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, çok günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı bağı çözmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yaşama hevesinden olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ayakkabı bağı görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada domuz bağı görmek variyet sahibi olacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments