Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu aramak

Rüyada oğlunu aramak

Rüyada oğlunu aramak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, refahının ve varlığının artacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, işini kaybedeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada oğlunu aramak gördüyseniz:

  • Fazla borç altına girmemeye özen göstermelisiniz.

Rüyada oğlunu aramak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kaybolan oğlunu aramak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin aradığını görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada terliğin tekini aramak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunlarından arınacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çorap aramak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kulluk derecesinin artmasına delalettir.

Rüyada sevdiğinin telefonla aradığını görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir adres aramak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otoparkta araba aramak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments