Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde yangın çıktığını görmek

Rüyada evin içinde yangın çıktığını görmek

Rüyada evin içinde yangın çıktığını görmek acı tecrübeler edineceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde yangın çıktığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Rüyada evin içinde yangın çıktığını görmek güzel sözler işiteceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine yorulur.

Rüyada evinde yangın çıktığını görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada komşunun evinde yangın çıktığını görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kalkınacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Rüyada evin içinde yangın görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada evin içinden su çıktığını görmek iç sıkıntısına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yangın çıktığını görmek ev sahibi olunacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, dinde olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada bir evde yangın çıktığını görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada işyerinde yangın çıktığını görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, bir sınavdan geçileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments