Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde yangın görmek

Rüyada evinde yangın görmek

Rüyada evinde yangın görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada evinde yangın gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda da olumlu gelişmeler var.

Rüyada evinin yangın görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada evinde yangın görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başarıyla geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının evinde yangın görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada birinin evinde yangın görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, yüksek moralli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde yangın çıktığını görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına yorulur.

Rüyada evin yangın görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısında yangın görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada evinde yangın çıktığını görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments