Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinde deprem olduğunu görmek

Rüyada başkasının evinde deprem olduğunu görmek

Rüyada başkasının evinde deprem olduğunu görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinde deprem olduğunu gördüyseniz:

  • Birlikte geleceğe dönük önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, çok iyi mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada depremde evin altında kalmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına delalettir.

Rüyada evin içinde deprem görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine inanılır.

Rüyada depremden evinin yıkıldığını görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek başarılarının her geçen gün artacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine delalet eder.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments