Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğününe gitmek

Rüyada kendi düğününe gitmek

Rüyada kendi düğününe gitmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kendi düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, her zaman hürmet göreceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulur.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlanmak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslenip düğüne gitmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, zenginlik sahibi olunacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle düğüne gitmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birinin düğününe gitmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalettir.

Rüyada eşiyle düğüne gitmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bilmediği duyguları tadacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın düğününe gitmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments