Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dışkısıyla oynamak

Rüyada kendi dışkısıyla oynamak

Rüyada kendi dışkısıyla oynamak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet eder.

Rüyada kendi dışkısıyla oynamak gördüyseniz:

  • Tanıtımları nasıl cilalayabileceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada kendi dışkısıyla oynamak aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada dışkıyla oynamak yaşamının tazeleneceğine, edilen duaların kabul olacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işarettir.

Rüyada hayvan dışkısı temizlemek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi dışkını temizlemek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, duraklama yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin dışkısını görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, kısmetinin de açılacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dışkısını yapmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada kendi dışkısını temizlemek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada kendi dışkını yemek nimetin çoğalacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments