Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dışkını yemek

Rüyada kendi dışkını yemek

Rüyada kendi dışkını yemek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kendisini işine vereceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi dışkını yemek gördüyseniz:

  • Boşverilmiş hassas konular ön plana çıkabilir.

Rüyada kendi dışkısını yemek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının dışkısını yemek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan dışkısı yemek kendine çeki düzen vereceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Rüyada inek dışkısı yemek bunun için sıkıntıya düşeceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi dışkını yemek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, uygulayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışkısını yemek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek dışkısı yemek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada hayvan dışkısı yemek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments