Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin dışkısını görmek

Rüyada eşinin dışkısını görmek

Rüyada eşinin dışkısını görmek iyi geçiminin de bozulacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin dışkısını gördüyseniz:

  • Daha dikkatli düşünmek gerekiyor.

Rüyada eşinin dışkısını görmek kimse ile tartışmayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun dışkısını görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek dışkısı temizlemek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada dışkıda solucan görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada köpek dışkısı görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, iş hayatında rahat edileceğine delalettir.

Rüyada bebek dışkısı yemek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada tuvalet ve insan dışkısı görmek maddi konularda kayıplar olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada dışkıyla oynamak durgun giden işlerin açılacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments