Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışkıyla oynamak

Rüyada dışkıyla oynamak

Rüyada dışkıyla oynamak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, gönlünce harcama yapmasına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dışkıyla oynamak gördüyseniz:

  • O nedenle olumsuzluklara odaklanmamalı veya stresli ruh halinizi bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada kendi dışkısıyla oynamak huzurun ve sükûnetin geleceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine rivayet eder.

Rüyada dışkıyla oynamak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi dışkısını yemek galibiyetlerinin artacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi dışkını yemek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, korkularının yok olacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada dışkısını yemek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet eder.

Rüyada fare dışkısı görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışkıda solucan görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, artık rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek dışkısı temizlemek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments