Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dışkısını görmek

Rüyada kendi dışkısını görmek

Rüyada kendi dışkısını görmek kötü sözler duylacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işaret eder.

Rüyada kendi dışkısını gördüyseniz:

  • Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemelisiniz.

Rüyada koyun dışkısı görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, çok daha iyi günler göreceğine yorulur.

Rüyada birinin dışkısını görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışkıya dokunmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, yüksek makamlara geleceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan dışkısına bulaşmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya inanılır.

Rüyada başkasının dışkısını görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine işaret eder.

Rüyada insan dışkısına basmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının dışkısını yemek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret eder.

Rüyada atın dışkısını görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, rütbe alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments