Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının dışkısını yemek

Rüyada başkasının dışkısını yemek

Rüyada başkasının dışkısını yemek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının dışkısını yemek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Rüyada kendi dışkısını yemek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kazancının da eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada inek dışkısı yemek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek dışkısı yemek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalet eder.

Rüyada hayvan dışkısı yemek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının dışkısını yemek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi dışkını yemek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek dışkısı yemek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dışkısını yemek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, malını ve parasını sağlama alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments