Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan dışkısına basmak

Rüyada insan dışkısına basmak

Rüyada insan dışkısına basmak çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, kendisi ile gururlanacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan dışkısına basmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı sözler vermeden önce sahip olduklarınızı veya hissettiklerinizi doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada insan dışkısına basmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, başının ağrıyacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet eder.

Rüyada köpek dışkısına basmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada hayvan dışkısına basmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dışkıya basmak ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada inek dışkısına basmak dertlerden kurtulmaya, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş insan dışkısı görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet ve insan dışkısı görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada insan dışkısı kusmak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments