Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının dışkısını görmek

Rüyada başkasının dışkısını görmek

Rüyada başkasının dışkısını görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada başkasının dışkısını gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Rüyada deve dışkısı görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işaret eder.

Rüyada insan dışkısına bulaşmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, güzel günler görüleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük dışkısını görmek bol nimete kavuşacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Rüyada kedi dışkısı görmek mal ve para kazanılacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işarettir.

Rüyada köpek dışkısı yemek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, işe ve aşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek dışkısı yemek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette insan dışkısı görmek yeni bir araca sahip olunacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının dışkısını görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments