Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunun ağladığını görmek

Rüyada kendi çocuğunun ağladığını görmek

Rüyada kendi çocuğunun ağladığını görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun ağladığını gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı eleştiren bir kişi sizi sinirlendirebilir.

Rüyada çocuğa sarılıp ağlamak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine delalettir.

Rüyada küçük çocuğun ağladığını görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun ağladığını görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna sarılıp ağlamak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun için ağlamak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve ağlamak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğa sarılıp ağlamak nefsine uyacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalettir.

Rüyada bir çocuğa sarılıp ağlamak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments