Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu kaybetmek ve ağlamak

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve ağlamak

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve ağlamak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve ağlamak gördüyseniz:

  • İyi tarafına gelince, bundan sonra harcamalarınız daha aklı başında olabilir.

Rüyada çocuğunu kaybedip ağlamak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve ağlamak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada çanta kaybetmek ve ağlamak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, para pul sahibi olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaybetmek sonrada bulmak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, itibar göreceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve bulmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ağlayacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu kaybetmek sonra bulmak borçların gittikçe artacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, kazancında bereketin artacağına delalet eder.

Rüyada selde çocuğunu kaybetmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu suda kaybetmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, huzura erileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments