Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun için ağlamak

Rüyada çocuğun için ağlamak

Rüyada çocuğun için ağlamak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, büyüleyeceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun için ağlamak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Rüyada çocuğuna sarılıp ağlamak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğa sarılıp ağlamak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunun ağladığını görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun ağladığını görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, güven kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun ağladığını görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun ağladığını görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, hayırlı kararlar alacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğa sarılıp ağlamak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunun ağladığını görmek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments